Nurmeksen Metalli  >  Yritys

Yritys

Nurmeksen metalli Oy on nykyaikainen kevyen konepajateollisuuden tuotteita valmistava yritys. Erityisosaamistamme on metallituotteiden sarjavalmisteinen tuotanto ja monenlaiset levytyöt. Palveluihimme kuuluvat mm. laser leikkaus, särmäys, lävistys, poraus, sahaus, hitsaus, taivutus ja pulverimaalaus. 

Suunnittelemme tuotteet asiakkaan kanssa yhteistyössä. Vahva käytännön osaamisemme takaa tuotteille nopean ja kustannustehokkaan valmistettavuuden jo suunnitteluvaiheessa. Palveluihimme kuuluu myös protojen valmistus nollasarjoineen. Teemme tuotteemme itse alusta loppuun asiakkaan toiveiden mukaisesti.  

Nurmeksen Metalli Oy on perustettu vuonna 1982 ja se on toiminut alusta alkaen Nurmeksen Pitkänmäen teollisuusalueella.  Tuotanto tilamme ovat noin 2000 neliömetrin laajuiset ja lisäksi käytössämme on 700 neliömetrin ulkovarasto. Syksyllä 2008 yrityksessä toteutettiin myös sukupolvenvaihdos jonka johdosta Matti Siirasta tuli yrityksen uusi toimitusjohtaja. Yrityksemme työllistää toistakymmentä metallialan ammattilaista.

 

 

 

Yhteystiedot

 

Nurmeksen Metalli Oy

Voimatie 1, 75530 Nurmes
Puh. (013) 462 260
info@nurmeksenmetalli.fi


LISÄTIETOJA
SIJAINTIMME KARTALLA
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA